Το ντέρμπι των προκλήσεων για τον Παναρκαδικό στο Άργος

Ο Παναρκαδικός αγωνίζεται στο Άργος με τον Παναργειακό στο κλασικό γειτονικό Πελοποννησιακό ντέρμπι για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (4/2, 15:00) για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο αυτών ομάδων παραδοσιακά έχουν πάντα την δική τους ξεχωριστή αξία καθώς πρόκειται για ντέρμπι με αίγλη από το παρελθόν και τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων.

Την δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα το παιχνίδι του Παναργειακού με τον Παναρκαδικό μοιάζει να έχει επιπλέον λόγους για να είναι ενδιαφέρον αφού πέραν της δύσκολης βαθμολογικής θέσεις που βρίσκονται οι Αργίτες όντας στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου υπάρχουν και τρία νέα πρόσωπα που άλλαξαν φανέλα πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Βασίλης Παπουτσής και Αλέξανδρος Ραχίμ αγωνίστηκαν για ένα εξάμηνο στην Τρίπολη με τα πράσινα του τριφυλλιού και πλέον αγωνίζονται για λογαριασμό των λύκων ενώ ο Θόδωρος Πούτσι που τα τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ του Παναργειακού έκανε το αντίθετο δρομολόγιο αλλάζοντας στρατόπεδο για χάρη του Παναρκαδικού.

Το παιχνίδι αυτό αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και τους βαθμούς της νίκης η κάθε μία για τους δικούς της λόγους για την συνέχεια του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του τριφυλλιού για τον αγώνα με τον Παναργειακό οδεύει προς την τελική της ευθεία με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το γεγονός να αγωνιστούν και τα τρία πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα (Πούτσι, Καραμήτος, Γκίτζιας).

Tags: 
Go to top